BRASTAN HENYCH s.r.o.28. Října 200,563 01 Lanškroun, tel.: +420 607 912 094, e-mail: brastan@brastan.cz

Dodáváme také lehké hliníkové posuvné stěny na základně spolupráce s firmou ALUMISTR SE, které v kombinaci se střešním systémem Synseal, tvoří účelně a cenově výhodně uzavřený prostor s komfortní možností otevření celého prostoru v letních dnech.

Dále se zabýváme montážemi dřevěných střešních konstrukcí a venkovních přístřešků z Eurohranolů a KVH hranolů v nejlepší možné kvalitě, které jsou opatřeny povrchovou úpravou dle požadavků zákazníka.

BRASTAN HENYCH s.r.o. ► Zimní Zahrady

Zimní zahrady

Zimní zahrady - to je léto ve Vašem domě po celý rok.

Elegantní večeře, nedělní kafíčko, místo, kde si děti můžou hrát za každého počasí - zimní zahrady poskytují široké možnosti využití. Kromě pohodlí zvyšuje zimní zahrada také hodnotu Vašeho obydlí.

Zimní zahrada propojí Váš domov s přírodou. Najednou stojíte uprostřed přírody a přesto jste v příjemném prostředí, kde nefouká vítr, neprší ani nepadá sníh.

Pořízením zimní zahrady oživíte Váš dům, výrazně prosvětlíte a zvětšíte Váš obytný prostor a navíc můžete být stále obklopeni zelení. Pěstovat rostliny můžete v zimní zahradě po celou sezónu, protože zde budou mít dostatek světla a tepla.

Návrhy zimních zahrad

Návrh zimní zahrady je zpracován tak, aby zcela vyhovoval Vašemu životnímu stylu. Máme k dispozici široký výběr tvarů a velikostí, které budou harmonizovat také se stylem Vašeho domova. Pracujeme jedině s materiály nejvyšší kvality (PVC a hliník) s použitím výplní s vysokými izolačními schopnostmi s tepelnou přestupností dle požadavků. V obvodové konstrukci jsme schopni zabezpečit všechny běžně užívané typy oken a dveří.

Typy zimních zahrad

Pětistranná Victoriana

Sedmistranná Victoriana

Victoriana P

 Victoriana P1

 

 Victoriana T

 

Victoriana T1

 Regent G

 

 Štít s velkým sklonem

 

Tradicionál s částečnou valbou

 Výplně rohu

 

 Tradicionál

 

Sídlo společnosti

BRASTAN HENYCH s.r.o.
Dukelská 487, 562 03 Ústí nad Orlicí
IČ: 05084253, DIČ: CZ05084253
Registrován u Městského úřadu v Ústí nad Orlicí
607 912 094
vratislavhenych@seznam.cz

Provozovna

BRASTAN HENYCH s.r.o.
Lhotka 65, 560 02 Česká Třebová
607 912 094

Poptávkový formulář

Zadejte kontrolní součet čísel 9,4: